Επιλέξτε τη μοκέτα ως δάπεδο στον εργασιακό σας χώρο!

Μάθετε τα πολλαπλά θετικά οφέλη της χρήσης της μοκέτας στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Γνωρίζατε ότι η επιλογή ενός κατάλληλου δαπέδου για το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παραγωγικότητα και την ευημερία των εργαζομένων; Οι μοκέτες αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό αισθητικής και απόδοσης καθώς προσφέρουν άνεση, συμβάλλουν στη σωστή ακουστική του χώρου και συντηρούνται εύκολα. Προσφέρουν μια πληθώρα μοτίβων, υφών και χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα εμπνευσμένο εργασιακό περιβάλλον.

Άνετος χώρος εργασίας

Ο θόρυβος είναι από τα βασικά προβλήματα ενός εργασιακού χώρου που έχει ως συνέπεια τη δυσκολία συγκέντρωσης. Οι μοκέτες μειώνουν τόσο τον ήχο μετάδοσης όσο και την αντήχηση, όπως τους βηματισμούς. Επίσης απορροφούν τους κραδασμούς σε σύγκριση με τα πιο σκληρά είδη δαπέδων υποστηρίζοντας έτσι τη σωστή στάση του σώματος και συμβάλλοντας στη μείωση της κόπωσης.

Υψηλή αντοχή

Για εργασιακούς χώρους όπου απαιτείται αντοχή στη φθορά, οι μοκέτες είναι μία αξιόπιστη επιλογή. Είναι ανθεκτικές σε φθορές που μπορεί να προκληθούν από καθημερινή χρήση, όπως είναι τα τροχήλατα καθίσματα εργασίας, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ηχοαπορρόφησης σε χώρους με μεγαλη επισκεψιμότητα και κινητικότητα.

Πληθώρα σχεδίων

Οι μοκέτες διεγείρουν τη δημιουργικότητα επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε διάφορα σχέδια και ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς. Η αισθητική του εργασιακού χώρου αναβαθμίζεται με την ανάμειξη διάφορων χρωμάτων, μοτίβων και υλικών.

Εύκολη τοποθέτηση

Oι μοκέτες τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα οπουδήποτε στο χώρο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μορφή πλακιδίων και η αφαίρεση, η αποθήκευση για μελλοντική χρήση και η αντικατάσταση τους γίνεται χωρίς να δημιουργηθούν φθορές στο υφιστάμενο δάπεδο.

Εύκολη συντήρηση

Η συντήρηση και ο καθαρισμός της μοκέτας γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία. Ακόμη και αν κάποιο κομμάτι της μοκέτας υποστεί ζημιά, μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε αυτό το μεμονωμένο κομμάτι χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε ολόκληρο το δάπεδο.

Πηγή: IVC Commercial

BACK
TO TOP