meeting & collaboration area

Ένας δυναμικός χώρος όπου εκφράζονται οι ιδέες και προάγεται η καινοτομία. Με ευέλικτη επίπλωση και με έξυπνες τεχνολογικές λύσεις, διαμορφώνεται ένα σύγχρονο περιβάλλον που ενθαρρύνει την επικοινωνία, την συνεργασία και την δημιουργικότητα.

space-meeting-intro-photo

Ένας χώρος σχεδιασμένος να ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και τη συνεργασία!

Περιηγηθείτε σε έναν χώρο με τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζεται μια ομάδα για να συνεργαστεί αποδοτικά, όπως ευέλικτα έπιπλα, διαδραστικές οθόνες και πίνακες. Είτε φιλοξενεί μια επίσημη παρουσίαση, είτε μια σύντομη εσωτερική συνάντηση, αυτός ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε περίστασης, να εμπνέει και να προάγει την ομαδικότητα.

space-meeting-explore-photo-scaled-aspect-ratio-800-1226
EXPLORE THE SPACE
FORMAL MEETING
Για συναντήσεις χωρίς περισπασμούς
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
INFORMAL MEETING
Για μία άτυπη συνάντηση
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MOVABLE WALL
Για την εύκολη διαίρεση ή συνένωση χώρων
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PARTITION SYSTEMS
Για διαμερισμάτωση και υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
WALL COVERINGS
Αναβαθμίστε την αισθητική του χώρου σας
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FOLDING DOOR
Ενώστε και διαχωρίστε χώρους εύκολα και γρήγορα
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GREEN WALL
Εντάσσοντας την φύση στον εσωτερικό χώρο
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SOUNDABSORBING PRODUCTS
Για οπτική ιδιωτικότητα και ακουστική άνεση
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SOUNDABSORBING PRODUCTS
Για ακουστική άνεση
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
BOOKCASES
Για την οργάνωση και την αισθητική του χώρου
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
COFFEE CORNER
Για ένα σύντομο διάλειμμα
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FLOORING
Σύγχρονες επιλογές δαπέδων
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TRAINING AREA
Ενθαρρύνοντας την συνεχή εξέλιξη
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
COLLABORATION AREA
Προάγοντας την συνεργασία και την αλληλεπίδραση
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
meeting & collaboration area
CLICK & DRAG
TO ΕΧPLORE
THE AREA
space-meeting-gallery-photo-1-scaled-aspect-ratio-747-747
space-meeting-gallery-photo-2-aspect-ratio-605-409

Η συνεργασία είναι το κλειδί!

Εδώ μπορείτε να καθίσετε γύρω από ένα τραπέζι με συναδέλφους, να μοιραστείτε ή να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε μια οθόνη ή σε έναν λευκό πίνακα – οι δυνατότητες είναι απεριόριστες σε αυτόν τον σύγχρονο χώρο συνάντησης και συνεργασίας.

space-meeting-gallery-photo-3-1-aspect-ratio-1280-818
Αξιοποιήστε την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων!

Προάγοντας μια κουλτούρα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας, αυτός ο χώρος δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να δρουν δημιουργικά και να γεννούν νέες ιδέες, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ανάπτυξη του οργανισμού στον οποίο ανήκουν. Ένα περιβάλλον που εμπνέει τους ανθρώπους να εκφραστούν ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Εκεί που η συζήτηση, η συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών ενθαρρύνονται, διαμορφώνεται μια κουλτούρα που σέβεται τις διαφορετικές απόψεις της ομάδας.

space-meeting-photo-2

Tips &
Tricks

Ανακαλύψτε μερικές χρήσιμες συμβουλές και ιδέες που θα σας εμπνεύσουν και θα σας καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι

Ενθαρρύνετε την ευελιξία: Σχεδιάστε το χώρο ώστε να υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής της διάταξης των επίπλων. Έτσι, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαφορετικά ήδη συναντήσεων. Αυτό δημιουργεί ένα δυναμικό και ευέλικτο περιβάλλον που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας.

Ενισχύστε τη δημιουργικότητα: Ενσωματώστε στοιχεία που εμπνέουν τη δημιουργικότητα, όπως πίνακες γραφής, διαδραστικές οθόνες και άνετα καθίσματα τα οποία ενθαρρύνουν τη δημιουργία ιδεών. Τα πράσινα στοιχεία και το φυσικό φως είναι πάντα ευπρόσδεκτα, δημιουργώντας μια φιλόξενη και διεγερτική ατμόσφαιρα.

Ενσωματώστε την τεχνολογία: Εξοπλίστε τον χώρο με τεχνολογικά εργαλεία και συσκευές για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει δυνατότητες τηλεδιάσκεψης, ασύρματη κοινή χρήση οθόνης και διαδραστικούς πίνακες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.

space-meeting-tips-tricks-photo-1-aspect-ratio-787-1050

Προωθήστε τη συνεργασία: Συμπεριλάβετε κοινόχρηστους χώρους για ανεπίσημες συζητήσεις και χώρους για ομαδικές δραστηριότητες για να ενθαρρύνετε την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των μελών της ομάδας.

Δώστε προτεραιότητα στην άνεση: Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος συνάντησης και συνεργασίας είναι άνετος, προσκαλώντας και επιτρέποντας στους εργαζόμενους να παραμένουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρέχετε εργονομικά έπιπλα και ηχοαπορροφητικά πάνελ για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.

space-meeting-tips-tricks-photo-2-scaled-aspect-ratio-787-1050

Ο ιδανικός χώρος για να εμπνέονται οι ομάδες!

Ενσωματώνοντας αυτές τις συμβουλές στο σχεδιασμό του χώρου συνάντησης και συνεργασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που όχι μόνο ενισχύει την ομαδική εργασία και την παραγωγικότητα, αλλά χτίζει μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει τη δημιουργικότητα και την ελευθερία μεταξύ των μελών της ομάδας σας.