catifa carta

Καινοτόμα υλικά. Βιώσιμος σχεδιασμός.

Η Catifa 53 το πρώτο προϊόν της Arper σχεδιασμένο με δήλωση περιβαλλοντικών επιπτώσεων, εισέρχεται σε μια νέα εποχή  μέσω μιας συνεργασίας με τα πιο καινοτόμα υλικά, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τον βιώσιμο και καινοτόμο σχεδιασμό. Η νέα Catifa Carta διατηρεί την υψηλή αισθητική της  Catifa 53 αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά, η λειτουργικότητα και η περιβαλλοντική υπευθυνότητα μπορούν να συνυπάρξουν.
Το επανασχεδιασμένο κέλυφος του καθίσματος παρέχει την αντοχή και την άνεση που είναι απαραίτητη για τη διπλά καμπυλωμένη, εμβληματική σιλουέτα της Catifa. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από PaperShell, ένα επαναστατικό υλικό που προέρχεται από χαρτί και σύνθετα παραπροϊόντα ξύλου. Τα 29 φύλλα χαρτιού συνδεδεμένα με φυσική ρητίνη που το αποτελούν, μειώνουν σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Catifa Carta κάνοντας ό,τι κάνουν τα δέντρα: δεσμεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Στο τέλος του κύκλου ζωής του, το υλικό μπορεί να μετατραπεί σε βιοάνθρακα, διατηρώντας επιτυχώς το CO2 που δεσμεύτηκε κατά τις προηγούμενες φάσεις ζωής.
Το κέλυφος της Catifa Carta διατίθεται σε καφέ χρώμα και η βάση σε τρεις επιλογές: βάση από χάλυβα με 4 πόδια σε μαύρο χρώμα, βάση από χάλυβα σε μορφή sled σε μαύρο και σκουριασμένο χρώμα, μαύρη βάση από αλουμίνιο σε σχήμα τρίποδου με και χωρίς ροδάκι. Επιπλέον, διαθέτει μαξιλάρια και αναιρούμενες καλύψεις για προσθήκη χρώματος και άνεσης.

 1
 2
 3
ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ
ΟΙΚΟΣ
Arper

ανακαλύψτε εδώ

Αντίστοιχα ή συμπληρωματικά προϊόντα

BACK
TO TOP