Διασφαλίζοντας την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε open plan χώρους εργασίας!

Τα phone booths και meeting pods προσφέρουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και ηχοαπορρόφησης σε έναν εργασιακό χώρο, αποτελώντας την πλέον σύγχρονη, αξιόπιστη και ευέλικτη λύση.

Σήμερα, η open plan διάταξη κυριαρχεί όλο και περισσότερο στους χώρους εργασίας με αποτέλεσμα, η ανάγκη για συγκέντρωση και ιδιωτικότητα να γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Πέρα από τη χρήση ηχοαπορροφητικών προϊόντων που βελτιώνουν την ακουστική του χώρου περιορίζοντας την αντήχηση και αντανάκλαση του ήχου, υπάρχει ανάγκη ύπαρξης χώρων όπου ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να απομονωθεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να έχει την απαραίτητη ιδιωτικότητα για μια τηλεφωνική επικοινωνία ή συνάντηση, ενώ παράλληλα να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο χώρο.

Η τοποθέτηση phone booths και meeting pods που προσφέρουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και ηχοαπορρόφησης, αποτελεί την πλέον σύγχρονη, αξιόπιστη και ευέλικτη λύση.

Πλήρως εξοπλισμένα με σύστημα εξαερισμού, κατάλληλο φωτισμό, επιφάνεια εργασίας και ηλεκτρικές παροχές, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους χώρους γραφείων, χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε επέμβασης στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Εξίσου απλή και εύκολη είναι και η μετεγκατάστασή τους.

Τα phone booths και meeting pods αποτελούν άνετους ανεξάρτητους χώρους εντός του περιβάλλοντος εργασίας και προσφέρονται για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών συνομιλιών, τηλεδιασκέψεων ή ολιγομελών συναντήσεων. Περιορίζουν την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων και μικρών καθημερινών συναντήσεων στους ανοιχτούς γραφειακούς χώρους, παρέχοντας ιδιωτικότητα αλλά και περιορίζοντας τη διάσπαση προσοχής των εργαζομένων. Ευνοούν τα μικρά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της εργασίας συμβάλλοντας στην αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.

Φωτογραφικό υλικό: Hushoffice, Narbutas, Framery

BACK
TO TOP