Γνωρίστε την Organoid: βιώστε με όλες τις αισθήσεις σας μια διαφορετική εμπειρία επαφής με τη φύση!

Μάθετε πώς οι επιφάνειες της Organoid φέρνουν την αρμονία της φύσης στον εργασιακό μας χώρο.

Οι αισθήσεις μας αποτελούν τον άμεσο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον γύρω μας. Οι άνθρωποι ενστικτωδώς προσπαθούμε να ερχόμαστε σε επαφή με στοιχεία της φύσης και να ανανεώνουμε τους δεσμούς μας με το φυσικό περιβάλλον.

Η Organoid με τεχνογνωσία και σεβασμό προς τη φύση, δημιουργεί μοναδικές επενδύσεις από φυσικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, που βελτιώνουν την ατμόσφαιρα και την αισθητική των εσωτερικών χώρων.

Mη επεξεργασμένα φυτά, τα οποία διατηρούν σε μεγάλο βαθμό την αρχική τους μορφή, αναδύουν τις φυσικές μυρωδιές τους και προσφέρουν τις ευεργετικές ιδιότητές τους.

Η οπτική εμπειρία

Με την πρώτη κιόλας ματιά, αναγνωρίζουμε τη φυσική πρώτη ύλη. Οι μνήμες από την επαφή μας με το φυσικό περιβάλλον ανασύρονται. Οι επιφάνειες της Organoid μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αρμονία της φύσης στον εσωτερικό χώρο, καθώς χάρη στην ήπια διαδικασία παραγωγής, διατηρούνται τα φυσικά χαρακτηριστικά του αρώματος, του χρώματος και της αίσθησης του υλικού.

Η εμπειρία της αφής

Μέσω της αφής μπορούμε να νιώσουμε σε μια επιφάνεια την υφή των πρώτων υλών: των φυτών, των φύλλων, των φλοιών. Τα φυσικά υλικά διατηρούνται αναλλοίωτα, αφού οι επιφάνειες δεν υφίστανται επεξεργασία με χημικές επιστρώσεις. Με ήπιες διαδικασίες αδιαβροχοποίησης και ειδικά βερνίκια φιλικά προς το περιβάλλον μπορούμε να ενισχύσουμε την αντοχή τους στο νερό και στο φως.

Η εμπειρία της όσφρησης

Με την πιο ευαίσθητη από τις αισθήσεις μας μπορούμε να μυρίσουμε το διακριτικό άρωμα και να αναγνωρίσουμε τα υλικά της κάθε επιφάνειας: ευεργετική λεβάντα, γλυκό τριαντάφυλλο, δροσερό λεμόνι και τονωτικός καφές είναι λίγα μόνο από τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις επιφάνειες Organoid. Χωρίς προσθήκες τεχνητών αρωμάτων ή χρωστικών ουσιών, αναδύονται οι φυσικές μυρωδιές των υλικών και βελτιώνεται η ατμόσφαιρα του χώρου.

Η εμπειρία της φύσης στους εσωτερικούς χώρους

Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους με όλες τους τις αισθήσεις και νιώθουν όμορφα στο φυσικό περιβάλλον. Αυτή την αίσθηση της άνεσης και της οικειότητας μεταφέρουν στους εσωτερικούς χώρους οι επενδύσεις Organoid, xάρη στα 100% φυσικά και αναλλοίωτα υλικά τους που μπορούν να ξυπνήσουν δυνατά συναισθήματα!

Πηγή: Organoid

BACK
TO TOP